WiFi as a Service: altijd en overal bereik

 

Whyless is expert op het gebied van WiFi. Traditionele WiFi omgevingen worden vaak eenmalig gekocht en ingericht terwijl uw omgeving continu aan verandering onderhevig is. Wij adviseren een oplossing die meegroeit met uw organisatie en volledig ondersteunend is aan de steeds veranderende behoefte van uw organisatie.

 

Met WiFi as a Service van Whyless bent u altijd voorzien van een optimaal presterend WiFi netwerk met een passend abonnement. 

Cloud apps

Bandbreedte is goedkoop en de meeste applicaties die we gebruiken zijn naar de cloud verhuisd.

 

Uw Office, e-mail, CRM, boekhoudsysteem en talloze andere applicaties zijn web gebaseerd vanuit de cloud.

 

Het is duidelijk dat cloud gebaseerde software en service modellen een belangrijke positie in de markt hebben ingenomen.

  

WiFi only

Technologie ontwikkelt zich rond een wereld die steeds meer draadloos wordt. Smartphones, tablets en zelfs sommige laptops hebben geen bekabelde aansluiting meer.

 

Ze vertrouwen volledig op WiFi om verbinding te maken met het internet. Het is belangrijk om een draadloos netwerk te ontwerpen dat geschikt is voor WiFi only.

 

 

 

WiFi snelheid

WiFi wordt steeds sneller, gemiddeld wordt iedere drie jaar WiFi 4x zo snel. Steeds meer bedrijven kiezen voor de optie WiFi in plaats van bekabelde verbindingen.


Juist een goed ontworpen WiFi netwerk luistert nauw, immers, het dient genoeg snelheid te bieden voor alle draadloze toepassingen en devices.


Bij Whyless bent u altijd voorzien van de laatste WiFi standaarden zodat u optimaal van de hoogste snelheid kan profiteren. 

Internet of Things (IoT)

IoT groeit met een verbazingwekkende snelheid. Van slimme parkeerplaatsen tot insulinepompen, IoT is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en wordt een vaste waarde voor bedrijven.

 

Al deze toegevoegde apparaten kunnen problemen veroorzaken voor uw WiFi netwerk als het niet is ontworpen om op deze groei in te spelen. WiFi as a Service van Whyless zorgt ervoor dat uw netwerk schaalt naarmate uw aantal gebruikers en apparaten toenemen.

Hoge eisen

De eindgebruiker van vandaag heeft hogere verwachtingen van uw WiFi netwerk: WiFi moet snel en betrouwbaar werken.


Steeds meer gebruikers beoordelen bedrijven niet alleen op basis van de kwaliteit van hun producten en diensten, maar ook op het functioneren van het WiFi netwerk.


Daarom is het belangrijk om een goed ontworpen WiFi netwerk te hebben dat voldoet aan de gestelde eisen. 

Probleemvrije installatie

Bij een perfecte dienstverlening hoort ook een perfecte installatie.

 

Bij Whyless bent u verzekerd van een probleemvrije installatie. U heeft gedurende het gehele project een ‘single point of contact’ en onze ervaren projectmanagers zorgen voor een soepele en probleemvrije installatie.

 

 

 

24/7 monitoring

Uw WiFi netwerk wordt continu en pro-actief gemonitord, waardoor er beter kan worden geanticipeerd, ondersteund en geadviseerd. 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:

Verzenden